PLISSÉ GORDIJNEN

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn fijne vouwstoffen met een prachtig zacht lichteffect, waardoor er een bijzondere sfeer in uw interieur teweeg wordt gebracht. Daarbij worden het zonlicht en de warmte op een prettige manier geweerd.

In onze collectie vindt u een zeer grote hoeveelheid aan stofsoorten, van transparant tot verduisterend, in zowel uni als in design uitvoering. Ook de gemetaliseerde en topar stoffen ontbreken niet in onze collectie. Deze speciale coating zorgt voor een bijzonder goede warmte- en zonwering. De keuring door TNO staat daar borg voor.

In iedere leefruimte kunt u met onze stoffencollectie een subtiele nuance aanbrengen.

De plisségordijnen worden in elke gewenste maat voor u gemaakt. De bedieningsvorm is naar keuze handmatig of electrisch, met of zonder afstandsbediening. Ook voor schuine en vreemd gevormde ramen is vaak een plissé gordijn toe te passen.

Plisségordijnen kunnen ook worden uitgevoerd met twee verschillende soorten stof. Deze uitvoering heet de Twin plissé. U kunt dan voor het bovenste gedeelte een ondoorzichtige zonwerende stof kiezen, en voor het onderste gedeelte een extra dunne en transparante stof. Met deze Twin plissé kunt u daardoor vanaf de bovenzijde het licht en zon weren, terwijl u aan de onderzijde goed naar buiten kunt kijken. De diverse hoogte van deze twee stoffen kunt u zelf naar behoefte, op elk moment regelen.

Ook het Top Down of Vario plissé systeem is een slimme uitvoering. Daarmee kunt u de stof op elke hoogte voor uw raam laten hangen, met daarbij de boven- en onderzijde van uw raam vrijlatend. Handig als u in een beneden huis of galerij flat woont. Langslopende passanten hebben dan geen inkijk meer in uw woning, maar u kunt wel naar buiten kijken.

Heeft u een lichtkoepel of raam in uw plafond? Geweldig, want daar hebben wij het juiste zonwerende of verduisterende plissé serre-systeem voor. Voor zowel geheel horizontaal als onder een hoek. Bedienbaar met schuifstang,monocontrol of electrisch.

Al deze slimme en mooie systemen hebben wij op ware grootte in onze uitgebreide showroom hangen. U mag deze plissé's natuurlijk zelf uitproberen.

meer foto's van zonweringproducten
klik op deze link voor meer informatie en grote foto,s over plisse
www.plissee.nl/

Protect Sun zonwering Amsterdam alle merken; Staat uw merk er niet bij? Vraagt u ernaar a.u.b.!

Protect Sun zonwering levert in amsterdam, maar ook in amstelveen haarlem aalsmeer schiphol badhoevedorp diemen duivendrecht almere muiden muiderberg loosdrecht vinkeveen mijdrecht ouderkerk aan de amstel nigtevecht hilversum naarden laren blaricum wassenaar ijburg beverwijk weesp zaandam purmerend hoorn castricum alkmaar zandvoort uggelen almere lelystad volendam durgerdam ijmuiden heemskerk heemstede bennebroek den haag utrecht scheveningen soestdijk soest soesterberg den bilt uchelen bosch en duin amersfoort apeldoorn arnhem enschede eindhoven zaanstad enkhuizen bussum middelburg den helder ameland texel terschelling schiermonnikoog vlieland. Staat uw woonplaats er niet bij? Vraagt het ons s.v.p.!

Op deze website rusten auteursrechten. Deze website is intellectueel eigendom van All Protect Sun. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Protect Sun enig onderdeel uit deze website te doen kopiëren, vermenigvuldigen of op ander wijze te vermenigvuldigen of te doen verspreiden.

Deze informatie bieden wij u als bezoeker geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting aan. Deze kennis neemt u geheel op eigen verantwoordelijkheid tot u en kunnen geen rechten aan worden ontleent. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in dit artikel. U vindt www.vouwgordijnenamsterdam.nl met google.

sitemap | privacy verklaring (AVG) | webdesign: arttrust